Πεζοπορία στα στενά του Νέστου

Πεζοπορία στα στενά του Νέστου

Πεζοπορία στα στενά του Νέστου

Συμμετοχή του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης "παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί" στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης “ΑΝΑΣΑ” της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

O Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης "παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί" συμμετέχει στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης “ΑΝΑΣΑ”, στο πλαίσιο των Δράσεων Υποστήριξης Χρονίως Πασχόντων και Φροντιστών (Καρκινοπαθείς κτλ.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με την εταιρεία Higher Than Everest.

Σας καλούμε στην δράση της Κυριακής 1/10/2023 που περιλαμβάνει ήπια πεζοπορία στα Στενά του Νέστου (Γαλάνη Τοξότες).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του να περπατήσουν και να αναζωογονηθούν, σε ένα από τα ομορφότερα και σημαντικότερα ως προς την βιοποικιλότητα μέρη της Ελλάδας, με τεράστια οικολογική σημασία.

Η δράση είναι κατάλληλη για αρχάριους και πλήρως προσαρμόσιμη στην αναμενόμενα ετερόκλητη δυναμική της ομάδας, ώστε να είναι ευχάριστη και εφικτή για κάθε ξεχωριστό άτομο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Σημείο συνάντησης: ΚΤΕΛ Ξάνθης

Ώρα: 8:00πμ

Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί δωρεάν με μισθωμένο λεωφορείο.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε email στο: infohigherthaneverest@gmail.com ή τηλεφωνείστε στο 6973827827 και 6974632222

Καλούνται όλοι οι συμπολίτες που έχουν βιώσει είτε προσωπικά είτε ως φροντιστές, αλλά ακόμη και ως συμπαραστάτες σε οικογενειακό ή φιλικό βιωματικό επίπεδο την εμπειρία του καρκίνου ή κάποιας χρόνιας νόσου, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Πεζοπορία στα στενά του Νέστου

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال