Προχωράει η μεταφορά της Πυροσβεστικής στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης

Προχωράει η μεταφορά της Πυροσβεστικής στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει πλέον η μεταφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ξάνθης, από την Πλατεία Εμπορίου σε οικόπεδο στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης. 

Πρόκειται για οικόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στα Δημοτικά Κοιμητήρια, με τον Δήμο Ξάνθης να έχει δρομολογήσει μια σειρά από ενέργειες ώστε αυτό να περάσει αρχικά στην κυριότητά του και στη συνέχεια να προχωρήσει η παραχώρησή του στην Πυροσβεστική. 

Στόχος είναι από τη μια η Π.Υ. να αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα σημείο από το οποίο θα είναι ευκολότερη η ταχύτερη προσέγγιση όλων των περιστατικών, εντός και εκτός πόλεως, και από την άλλη να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στον οποίο στεγάζεται τώρα η Πυροσβεστική.

Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ. Ήδη άλλωστε οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στην ίδια περιοχή θα μεταφερθούν άμεσα, σε άλλη περιοχή, ώστε ο χώρος να αξιοποιηθεί για τη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال