Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σε αναμμένα κάρβουνα οι φωτογράφοι στην Ξάνθη για τις ταυτότητες

Κοινοποίηση

Σε αναμμένα κάρβουνα οι φωτογράφοι στην Ξάνθη για τις ταυτότητες

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη (13/09) απευθύνει το Σωματείο Φωτογράφων Ξάνθης, με τους επαγγελματίες που αντιδρούν στις αλλαγές που δρομολογούνται για την έκδοση ταυτοτήτων και το πως αυτές επηρεάζουν τον κλάδο τους.




«Το Σωματείο Φωτογράφων Ν. Ξάνθης καλεί όλους τους φωτογράφους στην πανελλαδική απεργία στις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, την ίδια ημέρα στις 17:00 θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο της ΔΕΘ για να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα σχέδια της Κυβέρνησης. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν φωτογράφοι απ’ όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλα τα μέλη του τα μέλη του Σωματείου και όλους τους φωτογράφους ανά την Ελλάδα, είτε είναι μέλη Ενώσεων είτε όχι, να υποστηρίξουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων και να αντιδράσουν μαζικά κατά της προσπάθειας της Κυβέρνησης να εξαθλιώσει άλλον έναν επαγγελματικό κλάδο» τονίζουν οι φωτογράφοι της Ξάνθης ενώ τα αιτήματά τους έχουν ως εξής: 

-Να ανασταλεί η απόφαση λήψης φωτογραφιών από τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους στα Αστυνομικά Τμήματα ή από οποιοδήποτε κρατικό υπάλληλο σε οποιαδήποτε υπηρεσία. 

-Να μην επιβληθεί παράβολο έκδοσης ταυτότητας.




-Να ενημερωθούμε για τις διαδικασίες προμήθειας του φωτογραφικού εξοπλισμού. 

-Να αποκαλυφθεί που πηγαίνουν τα 10 ευρώ του παράβολου και ποια εταιρία έχει αναλάβει το έργο έκδοσης των νέων ταυτοτήτων και με ποιες διαδικασίες.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα