Κατατέθηκε η υποψηφιότητα του συνδυασμού «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα του συνδυασμού «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η ηλεκτρονική υποβολή της υποψηφιότητας του συνδυασμού, «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τον Δήμο Αβδήρων, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (31/08). 

«171 + 1 υποψήφιοι και υποψήφιες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι από το σύνολο των οικισμών του Δήμου Αβδήρων και απ' όλες τις ηλικίες, επέλεξαν να αγωνιστούν για το κοινό μας όραμα και την αλλαγή του τόπου μας» τονίζεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που εκδόθηκε. 

Ο επικεφαλής τους συνδυασμού κ. Αθανάσιος Κριτσίνης δήλωσε μετά την ολοκλήρωσης της διαδικασίας:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως τους 171 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, χριστιανούς και μουσουλμάνους, του συνδυασμού μας, που μας εμπιστεύτηκαν και εντάχθηκαν στην κοινή προσπάθεια, να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που για δυο μήνες ακούραστα εργάσθηκαν για την συγκρότηση του συνδυασμού και ιδιαίτερος τον φίλο μου κ. Δημήτρη Δόντσο που απέδειξε ότι είναι Άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μας. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال