Τσέπελης: «Η επέκταση του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου στα πλάνα μας»

Τσέπελης: «Η επέκταση του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου στα πλάνα μας»

Για την επέκταση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ξάνθης, ως βασικό άξονα του προγράμματός του, δεσμεύεται ο Μανώλης Τσέπελης, που διεκδικεί εκ νέου τη θέση του Δημάρχου. 

Χαρακτηριστικά σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media: 

«Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Ξάνθης. Για τον λόγο αυτό, ένας από τους βασικούς άξονες του πλάνου μας για τα επόμενα χρόνια είναι η επέκταση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ξάνθης. Η πρόταση μας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό κατατέθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης -με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €1,8 εκ. ευρώ- από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάκαμψης (ΕΤΕΠΑ). Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η αύξηση της ποιότητας, της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των διαδικασιών και η ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών. Η υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών προσφέρει εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις που ωφελούν τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα ΑΜΕΑ, τους επισκέπτες, τα στελέχη και τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Εξελίσσουμε, αναβαθμίζουμε και ψηφιοποιούμε τις υπηρεσίες μας έχοντας ως βασική προτεραιότητα τον Πολίτη». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال