Γιώργος Τσιτιρίδης: «Ο Κριτσίνης παραπλανεί τους πολίτες»

Γιώργος Τσιτιρίδης: «Ο Κριτσίνης παραπλανεί τους πολίτες»

Γιώργος Τσιτιρίδης: «Ο Κριτσίνης παραπλανεί τους πολίτες»

Νέα ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση Κριτσίνη εξέδωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης. 

Σε αυτή αναφέρεται εκτενώς στην απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης σχετικά με το κώλυμα εκλογιμότητας του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων, Αθανάσιου Κριτσίνη αλλά και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα. 

Ο Δήμαρχος Αβδήρων μάλιστα κατηγορεί τον κ. Κριτσίνη πως «παραπλανεί» τον κόσμο, καθώς όπως εμφατικά επισημαίνει η υπόθεση δεν έχει κριθεί, και δεν έχει τελειώσει ακόμη, και τα Διοικητικά Δικαστήρια είναι αυτά που θα αποφανθούν σχετικά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τσιτιρίδη: 

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης εξέδωσε σήμερα την υπ’ αριθμό 19/23 απόφαση, σχετικά με το κώλυμα εκλογιμότητας του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη, με την οποία παραπέμπει την εκδίκαση της υπόθεσης στα Διοικητικά Δικαστήρια. Θεώρησε την αίτηση ως απαράδεκτη, δηλαδή έκρινε απλώς ότι δεν είναι αρμόδιο χωρίς να ελεγχθεί  και να εξεταστεί το περιεχόμενο της αίτησης. Αυτό θα γίνει από το Διοικητικό Δικαστήριο. Η υπόθεση δεν έχει κριθεί και δεν έχει τελειώσει ακόμη. 

Ο κ. Κριτσίνης με τις δηλώσεις του παραπλανεί τους πολίτες  και παραποιεί την απόφαση του Δικαστηρίου, εμφανίζοντας τον εαυτό του δικαιωμένο.

Η συμμετοχή του ιδίου και της συζύγου του ως μέλος-μέτοχος της Ενεργειακής Κοινότητας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Αβδήρων είναι αληθής και όχι fake news και αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα, τα οποία θα εξεταστούν σύντομα από τα Διοικητικά Δικαστήρια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κριτσίνης για τη δικαστική αντιπαράθεση με Τσιτιρίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναρμόδιο το Πολυμελές Πρωτοδικείο για την προσφυγή Τσιτιρίδη κατά Κριτσίνη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال