Ελληνική Λύση: «Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τις νέες ταυτότητες»

Ελληνική Λύση: «Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τις νέες ταυτότητες»

Ελληνική Λύση: «Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τις "νέες ταυτότητες"»

«Η Ελληνική Λύση, σεβόμενη πάντα τα θέματα της Ορθόδοξης Πίστης των Ελλήνων, ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που είχε καταγγείλει το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που κρύβεται στη μεθόδευση για τις "νέες ταυτότητες"», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Σύμφωνα με τη Ελληνική Λύση «σήμερα, φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα, επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις της κάνοντας λόγο για σκανδαλώδη απ' ευθείας ανάθεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, πίσω από την πρωτοφανή μεθόδευση για την αντικατάσταση των δελτίων ταυτότητας όλων των Ελλήνων!».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα όμως, η κυβέρνηση αντί να απαντήσει στις τεκμηριωμένες καταγγελίες του προέδρου και βουλευτών της Ελληνικής Λύσης, εντός κοινοβουλίου, επέλεγε να ανοίγει συζήτηση με "βολικούς, γραφικούς" και εν τέλει "δεκανίκια" όπως αποδείχτηκαν της ΝΔ, που η ίδια δημιούργησε».

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η Ελληνική Λύση «προειδοποιεί για πολλοστή φορά ότι όποιος ζημιώσει τον ελληνικό λαό, θα λογοδοτήσει πολιτικά και ποινικά».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال