Όμιλος Ιωάννη Γρύλου (IOGR): Ενίσχυση συνεργειών για απόκτηση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων

Όμιλος Ιωάννη Γρύλου (IOGR): Ενίσχυση συνεργειών για απόκτηση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων

Όμιλος Ιωάννη Γρύλου (IOGR): Ενίσχυση συνεργειών για απόκτηση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων

Την απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων με μεγάλο αριθμό δωματίων, στις περιοχές που καλύπτονται με αεροπορική σύνδεση, εντάσσει στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής του για τα επόμενα έτη, συνεχίζοντας τη δυναμική του επέκταση στον κλάδο του τουρισμού, ο Όμιλος IOGR, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

"Σε συνέχεια των πολύ σημαντικών συνεργειών που ο Όμιλος IOGR έχει ήδη αναπτύξει στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσω της εταιρείας Hotel Brain, στην οποία διατηρεί στρατηγικό ποσοστό μετοχικής συμμετοχής, σταθερή παραμένει η στρατηγική στόχευσή του για την παροχή ενός ολοκληρωμένου και υψηλής ποιότητας τουριστικού προϊόντος" αναφέρει, τονίζοντας τον ξενοδοχειακό "αναπροσανατολισμό" του Ομίλου που έχει ισχυρή παρουσία στις μεταφορές με τη Sky Express, τα logistics με τη Skyserv, Swissport αλλά και τον εισερχόμενο τουρισμό με το ιστορικό τουριστικό γραφείο της οικογένειας. Πριν δυο χρόνια, δε, έφυγε από το χώρο των τροφίμων με την πώληση της Terra Kreta στηον Όμιλο Κίκιζα.

Ο Ιωάννης Γρύλος, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Ομίλου IOGR σε δήλωση του αναφέρει: «Στόχος του Ομίλου μας είναι η ενίσχυση των συνεργειών που συμβάλλουν στη δημιουργία ακόμα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας στο συνολικό τουριστικό προϊόν, ενώ παράλληλα η απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων μεγάλου όγκου έχει πλέον ενταχθεί στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας, επιτυγχάνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, καθώς και βέλτιστη διαχείριση του επιχειρηματικού κινδύνου. Έτσι, μπορούμε να είμαστε προτιμητέος συνομιλητής σε συναλλαγές που αφορούν σε ξενοδοχειακά assets.»

Σημειώνεται ότι, η Hotel Brain είναι η μεγαλύτερη Ελληνική ξενοδοχειακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων ξενοδοχείων. Σήμερα, έχει στο χαρτοφυλάκιο της περισσότερα από 100 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία, ενώ για τη χρήση 2023 αναμένει ίδιο ξενοδοχειακό τζίρο άνω των Euro100 εκ.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال