Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Europa Conference: Για το 3χ3 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν

Κοινοποίηση

Europa Conference: Για το 3χ3 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν

Στην Σκωτία και την έδρα της Αμπερντίν δοκιμάζεται απόψε (26/10, 22:00) ο ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική στον 7ο όμιλο του Conference League!

Μετά τις νίκες του κόντρα σε Ελσίνκι (3-2 εκτός έδρας) και Άιντραχτ (2-1 εντός), ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έχοντας μαζέψει τρεις βαθμούς περισσότερους από τους Γερμανούς, ενώ απόψε θα ψάξει το 3/3, έτσι ώστε να κάνει ένα σημαντικότατο βήμα, όχι απλώς προς την πρόκριση, αλλά και προς την πρωτιά!

Από την άλλη, η Αμπερντίν έχει πάρει έναν βαθμό στον όμιλο, μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Ελσίνκι, ενώ στην πρεμιέρα της είχε ηττηθεί με 2-1 από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Έρχεται ξεκούραστη στην αποψινή αναμέτρηση, αφού η αναμέτρησή της με την Νταντί για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα αναβλήθηκε λόγω έντονης κακοκαιρίας.

Αήττητη στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Αμπερντίν βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματός της (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες), ενώ ο προπονητής της, Μπάρι Ρόμπσον, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματισμένων ΜακΓκάρι και Μόρις.

Πηγή: SportFm 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα