Οικονομική Υπέρυθρη Θέρμανση: Αναβαθμίστε τη Θέρμανσή σας με Χαμηλό Κόστος

Οικονομική Υπέρυθρη Θέρμανση: Αναβαθμίστε τη Θέρμανσή σας με Χαμηλό Κόστος

Οικονομική Υπέρυθρη Θέρμανση: Αναβαθμίστε τη Θέρμανσή σας με Χαμηλό Κόστος

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι πιο κρύες εποχές του χρόνου. Έτσι, η θέρμανση του χώρου γίνεται αναγκαία και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος θέρμανσης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση είναι να επιλέξετε την πιο οικονομική θέρμανση, την υπέρυθρη θέρμανση.

Τι Είναι Η Υπέρυθρη Θέρμανση;

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι μια τεχνολογία θέρμανσης που χρησιμοποιεί την υπέρυθρη ακτινοβολία για να θερμάνει αντικείμενα και τον περιβάλλοντα χώρο τους, όπως δηλαδή κάνει και ο ήλιος. 

Οικονομική Υπέρυθρη Θέρμανση

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι η πιο οικονομική μορφή θέρμανσης σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Χαμηλή Κατανάλωση 

Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλες μεθόδους θέρμανσης, όπως το air condition ή την ηλεκτρική σόμπα. Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης της InfraPower μετατρέπουν το 100% της ενέργειας που καταναλώνουν σε ζεστασιά, γρήγορα και με ακρίβεια! 

Οικονομική Υπέρυθρη Θέρμανση: Αναβαθμίστε τη Θέρμανσή σας με Χαμηλό Κόστος

Αυτονομία Χώρου (δεν χρειάζεται να ζεσταίνετε ταυτόχρονα όλο το σπίτι)

Δεν χρειάζεται να ζεσταίνετε όλους τους χώρους του γραφείου ή του σπιτιού σας. Μπορείτε να θερμάνετε μόνο τον χώρο που χρησιμοποιείτε, με αποτέλεσμα να μην σπαταλάτε ενέργεια και να μειώνετε την κατανάλωσή σας. 

Είναι ιδανικά για χρήση σε οποιοδήποτε χώρο, όπως στο σπίτι, το γραφείο, ακόμη και το γυμναστήριο. 

Μηδενικό Κόστος Συντήρησης

Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης δεν χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση. Τα υπέρυθρα πάνελ της InfraPower βάζουν τέλος στις προληπτικές ετήσιες συντηρήσεις ή στις επισκευές. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και έχουν το χαμηλότερο κόστος απόκτησης. Το χαμηλότερο για ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης. 

Μηδενικό Κόστος Εγκατάστασης Και Ευκολία Μεταφοράς

Η εγκατάσταση των πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης είναι απλή, δεν χρειάζεται κάποιον ειδικό και η μεταφορά τους είναι εύκολη. Μπορείτε να τα μετακινήσετε σε διαφορετικούς χώρους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπροσθέτως, με τη χρήση των βάσεων δαπέδου, τα πάνελ αποκτούν απόλυτη φορητότητα, για την μεταφορά τους από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμα και από σπίτι σε σπίτι.

Καταπολέμηση Της Υγρασίας

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ιδανική για την καταπολέμηση της υγρασίας, προσφέροντας ένα ζεστό και πιο ξηρό περιβάλλον. Αυτό καθιστά τα πάνελ υπερύθρων ιδανικά για χώρους με προβλήματα υγρασίας. Προσφέρουν σχετική αφύγρανση του χώρου και θεαματική ενίσχυση της μόνωσής του, μιας και οι στεγνοί τοίχοι είναι οι καλύτεροι μονωτές. 

Οικονομική Υπέρυθρη Θέρμανση: Αναβαθμίστε τη Θέρμανσή σας με Χαμηλό Κόστος

Δυνατότητα Εκτύπωσης

Στην InfraWarm, αναλαμβάνουμε να εκτυπώσουμε στα θερμαντικά πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης ό,τι εικόνα επιθυμείτε, κάνοντας την θέρμανση μια αισθητική παρουσία στον χώρο σας. Μάθετε πώς γίνεται η εκτύπωση σε Πάνελ.

H InfraWarm είναι αποκλειστικός διανομέας της InfraPower στην Ελλάδα.

18% Μεγαλύτερη Απόδοση από τον Ανταγωνισμό

Συγκριτικό τεστ απέναντι στην ευρύτερα γνωστή Ευρωπαϊκή μάρκα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, έδειξε ότι τα πάνελ της InfraPower παράγουν περίπου 18% περισσότερη υπέρυθρη ακτινοβολία.

Η InfraPower είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες κατασκευής υπέρυθρων θερμαντικών πάνελ. Τα πάνελ της καταναλώνουν 10-15% λιγότερο ρεύμα από την ονομαστική τους ισχύ. Από το ρεύμα που καταναλώνουν, το 93% μετατρέπεται σε υπέρυθρη ακτινοβολία και μόνο το 7% σε συμβατική θερμότητα. Επιπλέον, με τη χρήση της πατενταρισμένης τεχνολογίας «reflector» (αντανάκλαση), το 100% της παραγόμενης υπέρυθρης ακτινοβολίας εκπέμπεται προς τα εμπρός και όχι προς την πλευρά του τοίχου, όπου μας είναι άχρηστο.

Τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης αποτελούν την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για τη θέρμανση του χώρου σας. Η υπέρυθρη θέρμανση προσφέρει ποιότητα ζωής, οικονομία και ευελιξία. 

Έχετε ακόμη αμφιβολίες; Μπορούμε εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τον χώρο σας.

*Όλα μας τα πάνελ συνοδεύονται από 4 χρόνια εγγύηση και άμεση αντικατάσταση από καινούργιο πάνελ. 

Βρείτε την Infrawarm:

Τηλέφωνο: 2109963479

https://infrawarm.gr/

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال