Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση – Χαμηλό το ενδιαφέρον στην Ξάνθη

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση – Χαμηλό το ενδιαφέρον στην Ξάνθη

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση – Χαμηλό το ενδιαφέρον στην Ξάνθη

Από το πρωί της Παρασκευής (13/10) ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στην αγορά, με την τιμή λίτρου να ξεκινάει από 1,309 ευρώ. 

Η τιμή στην πρεμιέρα της χειμερινής περιόδου είναι 10 λεπτά χαμηλότερη σε σύγκριση με την τιμή που διαμορφώθηκε κατά την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, η οποία προέκυψε ύστερα από επιδότηση στην αντλία που κατέβαλε ο κρατικός προϋπολογισμός και πρόσθετη επιδότηση από τα διυλιστήρια.

Ήδη οι εταιρίες ανακοινώνουν την εκπτωτική πολιτική που ακολουθούν στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς και την πολιτική αποπληρωμής. 

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε με ιδιαίτερα χαμηλό ενδιαφέρον στην Ξάνθη και αυτό αποδίδεται κυρίως στις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. 

Όπως τονίζουν ιδιοκτήτες πρατηρίων στο XanthiNea.gr, προς το παρόν δεν «χτυπούν» τα τηλέφωνα για παραγγελίες, κάτι που αναμένεται αν αλλάξει όταν θα πέσει η θερμοκρασία και θα αρχίσουν τα πρώτα κρύα. 

Στον αντίποδα, ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για την προμήθεια καυσόξυλων στην περιοχή, με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Αύγουστο. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال