Τι ώρα είναι η στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην Ξάνθη σήμερα

Τι ώρα είναι η στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην Ξάνθη σήμερα

Τι ώρα είναι η στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην Ξάνθη σήμερα

Την ελευθερία της γιορτάζει η Ξάνθη σήμερα Τετάρτη (04/10), με τις επετειακές εκδηλώσεις να κορυφώνονται το μεσημέρι με τη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για σήμερα: 

ΩΡΑ 11:45 

Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Κατάθεση Στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Δήμαρχο Ξάνθης, τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, τον Στρατηγό Διοικητή Δ΄ΣΣ, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, τον Αστυνομικό Δ/ντή, τον Διοικητή του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, Οργανισμών και Ιδρυμάτων, τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων και Οδηγών με στολή, Προέδρους Επιστημονικών Οργανώσεων, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, το Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εκπροσώπους της Εθνικής Aντίστασης, εκπροσώπους εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, τον Ε.Ε.Σ. Παράρτημα Ξάνθης, καθώς και από όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί, ενημερώνοντας έγκαιρα την υπηρεσία μας έως την Παρασκευή 29.9.23 (Τ 25413 50801). Τιμές θα αποδώσει τμήμα Απόδοσης Τιμών και τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής, του Δ΄ Σώματος Στρατού. 

ΩΡΑ 12:15 

Παρέλαση Στρατιωτική και μαθητική παρέλαση με τη συμμετοχή των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Παρέλαση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εθελοντριών Αδελφών Ε.Ε. Σταυρού, Λαογραφικών Συλλόγων, μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσκόπων, οδηγών, τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων. Υπεύθυνος πολιτικής παρέλασης: κ. Κοντογιάννης Κωσταντίνος, Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής 

ΩΡΑ 18:30 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 

Υποστολή σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης Τιμές θα αποδώσει τμήμα Απόδοσης Τιμών και τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής, του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال