Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πρόσκληση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γενισέας Ξάνθης – «Αυτό που μας ενώνει 2023»

Κοινοποίηση

Πρόσκληση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γενισέας Ξάνθης – «Αυτό που μας ενώνει 2023»

Στα πλαίσια της συνεργασίας και της διαρκούς επικοινωνίας όλων των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. της χώρας, των Γενικών Σχολείων και εκπαιδευτικών δομών, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ξάνθης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00π.μ. ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση.

Στις 3 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο τιμάται σε όλο τον πλανήτη η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως μία επέτειος ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία:

1) Όσα σχολεία και δομές το επιθυμούν μπορούν να στείλουν το βίντεο – μήνυμά τους στο aftopoumasenonei@gmail.com μέχρι την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 και

2) Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ., συνδεόμαστε ΖΩΝΤΑΝΑ (σχολεία γενικής και ειδικής εκπαίδευσης ) με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης.

Στόχος μας είναι να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, να συζητήσουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν και να προωθήσουμε την έννοια της συνεργασίας δομών Ειδικής Αγωγής τόσο μεταξύ τους, όσο και με σχολεία Γενικής Παιδείας. Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δείτε το βίντεο – Πρόσκληση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης:

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα