Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Απίστευτο περιστατικό συμπλοκής στον ΚΟΞ μπροστά στα μάτια παιδιών!

Κοινοποίηση

Απίστευτο περιστατικό συμπλοκής στον ΚΟΞ μπροστά στα μάτια παιδιών!

Ένα πραγματικά απίστευτο και πρωτόγνωρο περιστατικό συμπλοκής στον ΚΟΞ εκτυλίχθηκε το Σάββατο στην Ορεστιάδα, μπροστά στα μάτια παιδιών, κατά τη διάρκεια αθλητικής διοργάνωσης με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΚΟΞ και την προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος του ΚΟΞ, με τα αίματα μάλιστα να ανάβουν και τους πρωταγωνιστές της συμπλοκής να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια, ενώ στο συμβάν ενεπλάκη και η ΓΓ του Συλλόγου. 

Επιστρέφοντας πίσω, από την Ορεστιάδα, τα παιδιά εξιστόρησαν το περιστατικό βίας που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους στους γονείς τους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να γίνουν πυρ και μανία ζητώντας εξηγήσεις. 

Γονείς βρέθηκαν τη Δευτέρα στα γραφεία του ΚΟΞ, όταν και είχαν προγραμματιστεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ απαιτώντας να ενημερωθούν για το περιστατικό το οποίο προκάλεσε σοκ στους νεαρούς αθλητές. 

«Εμένα δεν με νοιάζει ποιος φταίει. Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο και τραγικό. Εγώ πήγα το παιδί μου στον ΚΟΞ, και εγώ η ίδια είμαι στον ΚΟΞ, επειδή είναι ένας ιστορικός Σύλλογος. Το παιδί μου γύρισε το Σάββατο από την Ορεστιάδα και μου λέει έπεσε ξύλο μπροστά στα μάτια τους. Τα παιδιά έχουν σοκαριστεί και δεν ξέρουμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει. Η προπονήτρια έχει αναρρωτική άδεια αυτή τη στιγμή» εξηγεί μητέρα αθλητή στο XanthiNea.gr. 

«Τα παιδιά θέλουν την προπονήτρια τους αλλά και οι γονείς, όπως είναι λογικό, σκέφτονται μετά από αυτό το περιστατικό να πάρουν τα παιδιά τους από τον Σύλλογο. Πρέπει να βρεθεί μια λύση ωστόσο και με τα δελτία των παιδιών που θέλουν να φύγουν. Εμείς στείλαμε τα παιδιά μας στο Κολυμβητήριο, σε ένα ευγενές άθλημα και θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτά τα περιστατικά» προσθέτει η ίδια. 

«Το δικό μου το παιδί έκλαιγε όλη μέρα. Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε ούτε εμείς οι μεγάλοι, πόσο μάλλον ένα παιδί. Τα παιδιά δεν τα σκέφτηκαν; Κρίμα πραγματικά!» σημειώνει άλλη μητέρα.  

Το περιστατικό της συμπλοκής επιβεβαίωσαν τα εμπλεκόμενα άτομα με δηλώσεις τους στην Εφημερίδα Θράκη, όπου περιέγραψαν τις θέσεις τους. 

Το βέβαιο ωστόσο είναι πως τα παιδιά, μπροστά στα μάτια των οποίων εκτυλίχθηκε το περιστατικό έχουν υποστεί σοκ, ενώ και από την πλευρά τους οι γονείς δεν κρύβουν την οργή τους και τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν γίνονται ανεχτά. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα