Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Έρχεται το Misirlou Live Stage στην Ξάνθη – Πρεμιέρα με Κωστή Μαραβέγια

Κοινοποίηση

Έρχεται το Misirlou Live Stage στην Ξάνθη – Πρεμιέρα με Κωστή Μαραβέγια https://www.xanthinea.gr/2023/11/erxetai-to-misirlou-live-stage-me.html

Ένα παλιό σινεμά στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης , το οποίο μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο πολυχώρο εκδηλώσεων, με την ονομασία Misirlou Live Stage !

Το Misirlou Live Stage ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 23/12 και υποδέχεται τον Κωστή Μαραβέγια. 

Μετά από χρόνια διαδρομής ως η μοναδική μουσική σκηνή της πόλης, ήρθε η στιγμή όπου το Nostos Live θα αποκτήσει μεγάλο αδερφό! Το όνομά του Misirlou Live Stage, μέσα στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στον ιστορικό χώρο του κινηματογράφου “Ολύμπια” έρχεται για να συμπληρώσει αυτό που έλειπε μέχρι τώρα, έναν μεγαλύτερο μουσικό χώρο, να πραγματοποιήσει σκέψεις και όνειρα ετών και να στεγάσει μουσικές και πάσης φύσεως καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αποτελώντας ακόμα μια πηγή παραγωγής πολιτισμού και τέχνης. Μια δυνατή ομάδα βρίσκεται μαζί του για να το οδηγήσει στις νέες εμπειρίες που αναμένεται να ζήσουμε όλοι μαζί, με γνώμονα την αγάπη για την μουσική και την τέχνη.

Οι δύο χώροι, Misirlou Live Stage και Nostos Live θα συνεχίσουν μαζί να συνυπάρχουν, να συμπορεύονται και να αλληλοσυμπληρώνονται.

Έρχεται το Misirlou Live Stage στην Ξάνθη – Πρεμιέρα με Κωστή Μαραβέγια
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα