Εθνική Ελλάδας: Μετράει δυνάμεις με Νέα Ζηλανδία ενόψει Γαλλίας

Εθνική Ελλάδας: Μετράει δυνάμεις με Νέα Ζηλανδία ενόψει Γαλλίας

Εθνική Ελλάδας: Μετράει δυνάμεις με Νεα Ζηλανδία ενόψει Γαλλίας

Ένα δυνατό φιλικό ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης της Τρίτης με την Γαλλία, δίνει σήμερα η Εθνική μας, η οποία υποδέχεται (19:00, Alpha) τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα λόγω των δηλώσεων του, με τα σενάρια (σε επίπεδο φημολογίας) να δίνουν και να παίρνουν για το μέλλον του, αναμένεται να παρατάξει κανονική ενδεκάδα.

Επιστρέφουν Μπάλντοκ και Χατζηδιάκος, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μανώλης Σιώπης έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Ελλάδα-Γαλλία

Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτη, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena). Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμη φορά.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال