Η Παρθενόπη Μπουζούρη από την Ξάνθη για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα»

Η Παρθενόπη Μπουζούρη από την Ξάνθη για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα»

Η Παρθενόπη Μπουζούρη από την Ξάνθη για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα»

Στην παρέα του I love Σου Κου μίλησε η Παρθενόπη Μπουζούρη που έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πρόσωπα που το κοινό αγαπά να μισεί στη φετινή σεζόν, από τον ρόλο της Πολυξένης στη σειρά «Η Μάγισσα».

Μια ημέρα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη του δολοφόνου του βρέφους στη Μάγισσα, αλλά και την παραδοχή της ενοχής της μπροστά στον Μιχαήλ Λάσκαρη, η ηθοποιός συστήνεται στους τηλεθεατές και σε όσους δεν την γνωρίζουν από το ρεπερτόριό της στο θέατρο.

Συγκεκριμένα όπως είπε στη Νάντια Ρηγάτου, άλλαξε το όνομά της μερικώς για καλλιτεχνικούς λόγους: «Το Παρθενόπη είναι καλλιτεχνικό, το πραγματικό μου όνομα είναι παρθένα. Είναι το όνομα της γιαγιάς μου, η οποία έφυγε από τη ζωή πάρα πολύ νέα, 39 χρονών και η μαμά μου μού το έδωσε για να την τιμήσει. Ήταν λίγο βαρύ αυτό το όνομα για ένα παιδάκι, ειδικά στο σχολείο μετά την εφηβεία. Όταν έφτανε στο Γυμνάσιο η σειρά μου στον κατάλογο, ίδρωνα. Στην Ξάνθη όπου μεγάλωσα, η οικογένεια και οι φίλοι μου στο σχολείο με φώναζαν με το υποκοριστικό. Νόπη. Στο θέατρο αποφάσισα να το κρατήσω ολόκληρο και να το κάνω Παρθενόπη», είπε στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν αντίπαλος της Ματθίλδης Μαγγίρα στο μπάσκετ: «Στην Ξάνθη ήμασταν μαθήτριες της ίδιας γενιάς με την Ματθίλδη Μαγγίρα! Αυτή πήγαινε σε άλλο σχολείο, εγώ σε άλλο σχολείο αλλά παίζαμε και οι δυο μπάσκετ και ήμασταν αντίπαλοι και της έριχνα και τάπες», πρόσθεσε για την αδερφή της παρουσιάστριας.

Όταν πέρασε από το κάστινγκ για τη Μάγισσα δεν γνώριζε για ποια σειρά πρόκειται, ούτε για τον ρόλο που θα έπαιρνε ή ποιος είναι ο σκηνοθέτης. Ενώ για τα σχόλια που δέχεται για τον ρόλο της Πολυξένης: «Διάφορα σχόλια έχω δεχθεί για τον ρόλο που ερμηνεύω στη σειρά «Μάγισσα»! «Μουχρίτσα» και τα λοιπά. Όταν διάβασα τα πρώτα επεισόδια είπα «ωχ, τι είναι τούτο;», παραδέχτηκε.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال