Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Προσοχή – Τάζουν Market Pass και αρπάζουν λεφτά στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Προσοχή – Τάζουν Market Pass και αρπάζουν λεφτά στην Ξάνθη


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Νέες απόπειρες εξαπάτησης πολιτών με πρόσχημα την καταβολή του Market Pass καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην Ξάνθη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (08/11) πολίτες της περιοχής προειδοποιούσαν για αντίστοιχα τηλεφωνήματα που δέχονται στο κινητό ή το σταθερό τους. Οι επιτήδειοι επιστρατεύοντας διάφορα τεχνάσματα επιχειρούν να κλέψουν λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες, υποσχόμενοι πως θα τους βοηθήσουν να εισπράξουν χρήματα από το επίδομα Market Pass. 

«Προσοχή Περιστατικά απάτης έχουν σημειωθεί στην περιφέρεια μας το τελευταίο διάστημα  με το  πρόσχημα της καταβολής του MarketPass!

Άγνωστοι δράστες παριστάνοντας τους υπαλλήλους λογιστικού γραφείου, τηλεφωνούν σε πολίτες και με το πρόσχημα ότι δήθεν θα λάβουν τη χρηματική ενίσχυση, τους πείθουν  να μεταβούν σε ΑΤΜ και δίνοντας τους τηλεφωνικές οδηγίες, καταφέρνουν να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά  από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ενημερώστε φίλους και συγγενείς για να μην πέσουν θύματα των απατεώνων» σημειώνει η Αστυνομία της περιοχής, σε σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα