Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ

Στην Ευχούπολη, στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ στην ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ Ξάνθης, στην Κεντρική Πλατεία.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και πραγματοποίησαν αγορές από τα εκθέματά μας, στηρίζοντας το Σύλλογο και την προσπάθειά μας, αφού τα έσοδα θα ενισχύσουν τους σκοπούς του Συλλόγου μας, υποστηρίζοντας τις Μονογονεϊκές Οικογένειες. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών - ΣΤΗΡΙΖΩ
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα