Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δήμος Αβδήρων: Ορκίστηκε εκ νέου Δήμαρχος ο Γιώργος Τσιτιρίδης

Κοινοποίηση

Δήμαρχος Αβδήρων ορκίστηκε εκ νέου ο Γιώργος Τσιτιρίδης, το απόγευμα της Τετάρτης (20/12), στη Γενισέα.

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμάτων Βαλκανικών Χωρών, στην έδρα του Δήμου Αβδήρων, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές πέτυχε την πανηγυρική επανεκλογή του στο τιμόνι του Δήμου Αβδήρων και έτσι συνεχίζει και την επόμενη πενταετία.

Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, κατά την τελετή ορκωμοσίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκ νέου τους συνδημότες του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του Δήμου για τους επόμενους μήνες.  

«Η αγάπη σας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014. Στόχος μας είναι το να ολοκληρώσουμε τα έργα που εντάξαμε σε χρηματοδοτικά προγράμματα, προϋπολογισμού 37 εκατ. ευρώ από το 2015 μέχρι σήμερα ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων των οικισμών του Δήμου μας» τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσιτιρίδης.

«Η σημερινή ορκωμοσία, μια μέρα χαράς και ευθύνης, αποτελεί την αρχή μιας νέας δημιουργικής θητείας με την ίδια διάθεση. Με γνώση αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας και όλων των δημοτών του Δήμου Αβδήρων» συμπλήρωσε.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και τόνισε πως ανάμεσα στις προτεραιότητες του Δήμου παραμένει η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και η ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού.

«Ο Δήμος διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που αποτελούν τις βάσεις για την αναπτυξιακή του πορεία. Αξιοποιώντας αυτά τα πλεονεκτήματα θα δώσουμε σκληρό αγώνα για να ανεβάσουμε τον Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά» πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία ΕΔΩ

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα