Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης – Στην Ξάνθη ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Κοινοποίηση

Οι εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/12) στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Με αφορμή τις εκλογές βρέθηκε στην Ξάνθη, μεταξύ άλλων και ο Χαράλαμπος Κόκκινος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Μιλώντας στο XanthiNea.gr ο ίδιος αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, και στο διακύβευα των εκλογών που είναι η συσπείρωση του εργατικού κινήματος. Τόνισε πως παρά τις αυξήσεις που δρομολογούνται στο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων, από το 2024, οι μισθοί παραμένουν χαμηλά ενώ παραμένει το αίτημα για την επιστροφή των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων.

Ο κ. Κόκκινος, σημείωσε πως το προσεχές διάστημα αναμένονται και νέες κινητοποιήσεις από πλευράς της ΑΔΕΔΥ, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Δημοσίου Τομέα, σε κλάδος για παράδειγμα όπως αυτός της Υγείας.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του XanthiNea.gr, μαζί με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο:

Χαράλαμπος Κόκκινος - Δημήτρης Γαλανόπουλος / Εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης
Χαράλαμπος Κόκκινος – Δημήτρης Γαλανόπουλος / Εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Ο Χαράλαμπος Ευστρατίου βρίσκεται επί σειρά ετών στο τιμόνι του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, ενώ έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα