Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ελληνική Λύση: Η ληστεία των Ελλήνων, μέσω των συνεχών ανατιμήσεων, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

"Η ληστεία των Ελλήνων, μέσω της ακρίβειας, και η υπερχρέωση της Ελλάδας, έχουν ονοματεπώνυμο"

Κοινοποίηση

Ελληνική Λύση: «Η καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά και η γερμανική “Handelsblatt“, διαψεύδουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί “ακμάζουσας οικονομίας”. Η ληστεία των Ελλήνων, μέσω των συνεχών ανατιμήσεων, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι τιμές βασικών αγαθών είναι στα ύψη, ακόμα και συγκριτικά με πέρυσι, όπου ήδη ο πληθωρισμός εξανέμιζε το διαθέσιμο εισόδημα”, υποστηρίζει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα των ανατιμήσεων.

Παράλληλα, το κόμμα ισχυρίζεται ότι «η κυβέρνηση εδώ και δώδεκα μήνες, όχι μόνο δεν αντιμετώπισε τον εφιάλτη της ακρίβειας, αντίθετα τον υπέθαλψε, αποδεικνύοντας ότι η «ληστεία» μέσω των συνεχών ανατιμήσεων, αποτελεί κεντρική κυβερνητική πολιτική της ΝΔ».

Η Ελληνική Λύση αναφέρει στη συνέχεια ότι «δημοσίευμα της γερμανικής “Handelsblatt” τεκμηριώνει ότι παρά τη φοροληστεία που γεμίζει τα κρατικά ταμεία, η Ελλάδα παραμένει πρωταθλήτρια δημόσιου χρέους».

Και καταλήγει ως εξής η ανακοίνωση: «Η ληστεία των Ελλήνων, μέσω της ακρίβειας, και η υπερχρέωση της Ελλάδας, έχουν ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα