Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εξορθολογισμός Επιχειρηματικών Λειτουργιών Payroll: Η Δύναμη των Υπηρεσιών ΒΡΟ

H ασφαλιστική και εργατική νομοθεσία είναι κάτι που διαρκώς μεταβάλλεται

Κοινοποίηση

Γράφει η Αλίκη Πατσούμη – Payroll Supervisor of Atlas Consulting

Είναι γεγονός, ότι η έγκαιρη και έγκυρη έκδοση της μισθοδοσίας των επιχειρήσεων είναι μείζονος σημασίας. H ασφαλιστική και εργατική νομοθεσία είναι κάτι που διαρκώς μεταβάλλεται, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στις πλέον απαιτητικές, περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες μιας επιχείρησης.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι επιχειρήσεις επιλέγουν την πλήρη ανάθεση διεκπεραίωσης της μισθοδοσίας εξωτερικά (business process outsourcing service), διότι έτσι επιτυγχάνεται η διασφάλιση επίβλεψης της μισθοδοσίας τους, καθολικά. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται και ο αριθμός των εργαζομένων που έχουν προσληφθεί από την εταιρεία γι΄ αυτόν τον σκοπό, συνεπώς και τα λειτουργικά έξοδα. Έτσι, η εταιρία επωφελείται από την εξωτερική ομάδα που καλύπτει όλο το φάσμα των εργατικών (που ήδη εργάζεται, ασχολείται, εκπαιδεύεται συνεχώς) προς την επαρκή συμβουλευτική Payroll. Επιπλέον, η εταιρεία-πελάτης, αναλαμβάνεται και συμβουλεύεται από την αρχή, αναλογικά με τις ανάγκες της (από την σύμβουλο), ώστε να γνωρίζει στο τι και πώς μπορεί να ανταπεξέλθει, βάσει των στόχων που επιδιώκει να καλύψει.

Εξορθολογισμός Επιχειρηματικών Λειτουργιών Payroll: Η Δύναμη των Υπηρεσιών ΒΡΟ

Οι σύμβουλοι μισθοδοσίας και εργασιακών της ATLAS Consulting μπορούν να αποτελέσουν έναν ισχυρό σύμμαχο, με την προσφορά μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικής λύσης. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης μισθοδοσίας ATLAS (payroll outsourcing), κάνετε μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση που καταδεικνύει πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση σας.

Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει:

1. Καθολική και Ολιστική Ανάληψη Payroll Εργαζομένων

Διεξάγουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μισθοδοσίας εργαζομένων, που περιλαμβάνει τον υπολογισμό της μισθοδοσίας υπαλλήλων, των ασφαλιστικών εισφορών, των φόρων, των αποδοχών και γενικά όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για τις αμοιβές του προσωπικού. Επιπλέον, διαχειριζόμαστε πλήρως τις εργασιακές συμβάσεις, τις άδειες, τα επιδόματα και άλλες παροχές προς τους εργαζόμενους. Σκοπός μας είναι να εξασφαλιστεί ότι οι μισθοί καταβάλλονται σωστά, έγκαιρα και σύμφωνα με τους νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις.

2. Συνεχής Ενημέρωση και Τήρηση των Εργατικών Νόμων του Υπουργείου Εργασίας

Οι σύμβουλοι μισθοδοσίας και εργασιακών της ATLAS Consulting, διασφαλίζουν συνεχή ενημέρωση και συμμόρφωση με τους εργατικούς νόμους, ανταποκρινόμενοι σε κάθε αλλαγή που επιβάλλει το Υπουργείο Εργασίας. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται η σωστή εφαρμογή των νέων κανονιστικών απαιτήσεων στις διαδικασίες διαχείρισης της Μισθοδοσίας των Επιχειρήσεων.

3. Εμβάνθυση στις Ανάγκες Μισθοδοσίας της κάθε Επιχείρησης

Εξετάζουμε προσεκτικά τις ξεχωριστές ανάγκες και τις ειδικές πτυχές, που αφορούν κάθε εταιρεία – πελάτη, ξεχωριστά. Για εμάς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποσαφηνίζουμε τις μοναδικές σας ανάγκες, οι οποίες είναι πρωτεύουσας σημασίας για να παρέχουμε την κατάλληλη υποστήριξη και να εφαρμόζουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Εξορθολογισμός Επιχειρηματικών Λειτουργιών Payroll: Η Δύναμη των Υπηρεσιών ΒΡΟ

4. Εξατομικευμένη Συμβουλευτική Payroll με βάση τους ΚΑΔ της Επιχείρησης

Παρέχουμε εξειδικευμένη συμβουλευτική στον τομέα της μισθοδοσίας, λαμβάνοντας υπόψη την δραστηριότητα της επιχείρησης (ΚΑΔ) και τις ιδιαίτερες ανάγκες & απαιτήσεις της. Παράλληλα, η υποστήριξη παρουσιάζει ένα πλάνο για την αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική διαχείριση, της μισθοδοσίας του ανθρώπινου δυναμικού, ενώ ταυτόχρονα, προστατεύει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του εργαζόμενου, εξασφαλίζοντας την τήρηση των αντίστοιχων νομικών κανονισμών και διαδικασιών.

5. Αναλυτική Κοστολόγηση Μισθοδοσίας Προσωπικού

Παρουσιάζουμε λεπτομερώς μια συνολική εικόνα με τις δαπάνες που συνδέονται με κάθε εργαζόμενο σε μια εταιρεία, όπως ο μισθός, οι εισφορές, οι φόροι, τα επιδόματα, τα οφέλη κ.α. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουμε την επιχείρηση στην διαχείριση του προϋπολογισμού, τον έλεγχο των λειτουργικών εξόδων και την λήψη αποφάσεων, που αφορούν το προσωπικό, με βάση την οικονομική επίδοση της εταιρίας.

6. Ανάλυση Συνολικού Κόστους Ανθρώπινου Δυναμικού, σε σχέση με την Οικονομία της Επιχείρησης

Στα πλαίσια μια ολοκληρωμένης υποστήριξης στον τομέα της μισθοδοσίας και των εργασιακών, προσφέρουμε την απαραίτητη διαφάνεια και τον έλεγχο. Οι πληροφορίες που απορρέουν, είναι κρίσιμες για τη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τους στόχους και τις προσδοκίες της επιχείρησης για ανάπτυξη και κέρδος.

7. Ενημέρωση και Ένταξη Επιχειρήσεων σε Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων ΔΥΠΑ

Παρακολουθούμε, αξιολογούμε και ενημερώνουμε τους πελάτες για την συμμετοχή τους σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα εργαζομένων ΔΥΠΑ, ώστε να ωφεληθούν. Επιπλέον σε συνεργασία με τον Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της ATLAS, αναλαμβάνουμε να διεξάγουμε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ένταξη της επιχείρησης σας στα επιθυμητά προγράμματα.

Επωφεληθείτε από τις βραβευμένες υπηρεσίες μισθοδοσίας της Atlas Consulting.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.

Θα μας βρείτε Online στο Website, στο LinkedIn και τηλεφωνικά στο +30 2310 310 910.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα