Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Ξάνθη βροντοφώναξε ΟΧΙ στην κατάργηση του Πρωτοδικείου

Κοινοποίηση

Σε κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (18/12) οι Δικηγόροι στην Ξάνθη, οι οποίοι κρατώντας πανό διαμαρτυρήθηκαν για το ενδεχόμενο συγχώνευσης του Πρωτοδικείου της περιοχής, με αυτό της Ροδόπης.

Οι δικηγόροι μαζί με άλλους διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση την αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αντιδρούν οι Δικηγόροι της Ξάνθης
Αντιδρούν οι Δικηγόροι της Ξάνθης

«Συμμετοχή του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και συμπαράσταση στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, ο οποίος αγωνίζεται για την διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να υπάρχει Πρωτοδικείο στη Ξάνθη. Λέει “ΌΧΙ στην Κατάργηση του Πρωτοδικείου Ξάνθης” και την μεταφορά του στην Κομοτηνή. Αντιδρούμε όλοι μαζί και ζητάμε άμεσα την ανατροπή της απόφασης της κυβέρνησης που έχει ως σκοπό να κλείσει ακόμη μια δημόσια δομή εξυπηρέτησης των πολιτών στην Ξάνθη. Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες ότι η μεταφορά του πρωτοδικείου στην Κομοτηνή θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη οικονομική τους επιβάρυνση, μια και για κάθε υπόθεση τους θα πρέπει να μετακινούνται με δικά τους έξοδα στην Κομοτηνή. Ζητάμε άμεσα την αγωνιστική συμπαράσταση όλων των φορέων της πόλης μας για την ανατροπή της άδικης απόφασης» σημειώνει ο Χαράλαμπος Ευστρατίου, Πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα