Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νέα επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Ορέστης Βασίλης Ξάνθης

Τι αναφέρει ο προπονητής Ανδρέας Χρηστίδης

Κοινοποίηση

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία προσθέτει στο ενεργητικό του ο ιδιαίτερα δραστήριος Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Ορέστης Βασίλης Ξάνθης.

Αναλυτικά ο προπονητής Ανδρέας Χρηστίδης αναφέρει:

«Μετά την ολοκλήρωση τριών Προκριματικών Πρωταθλημάτων της ΕΤΑΒΕ, για τη συγκρότηση του Κλιμακίου Επίλεκτων Αθλητών, οι αθλητές μας Χατζημωυσιαδης Θάνος /2011 και Κορώνης Ευθύμης / 2009 θα είναι μέλη του Κλιμακίου Επίλεκτων της ΕΤΑΒΕ, για το 2024.

Συγχαρητήρια Θάνο μου και Εύθυμη μου, η διάκριση σας αυτή είναι απόρροια της σκληρής σας Προπονητικής Καθημερινότητας, της Πίστης και Αφοσίωσης στο Έργο μου και των ικανοτήτων μου να σας προπονώ και καθοδηγώ και της προσήλωσης όλων μας, σε αυτό που αγαπάμε!»

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα