Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νέες προσλήψεις για δύο ειδικότητες στον ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης – Η προκήρυξη

Κοινοποίηση

Νέες προσλήψεις για δύο ειδικότητες στον ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης - Η προκήρυξη

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προσλαμβάνει προσωπικό για δύο θέσεις εργασίας στην περιοχή της Ξάνθης. Οι θέσεις αφορούν έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό και έναν ηλεκτροτεχνικό δικτύων.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης στην περιοχή της Ξάνθης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και πρόκειται να λήξει την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1 θέση)

Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων ΔΕ (1 θέση)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2023 (Έντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Περιοχή Ξάνθης, Βασ. Σοφίας – Ύδρας, Τ.Κ. 67132 – Ξάνθη, απευθύνοντας την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κ. Σεφερίδου Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 2541069757 και 2541069756), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση d.seferidou@deddie.gr.

Διαβάστε αναλυτικά, ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα