Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΔΕΥΑ Ξάνθης: Προσλήψεις για την κάλυψη πέντε θέσεων – Οι ειδικότητες

Κοινοποίηση

ΔΕΥΑ Ξάνθης: Προσλήψεις για την κάλυψη πέντε θέσεων - Οι ειδικότητες

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης προσλαμβάνει νέο προσωπικό, για την κάλυψη πέντε θέσεων εργασίας, δύο διαφορετικών ειδικοτήτων. Οι θέσεις εργασίας αφορούν οδηγούς και εργάτες γενικών καθηκόντων.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης, που εδρεύει στην Ξάνθη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Οι θέσεις εργασίας στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης

ΔΕ Οδηγών / ΔΕ Οδηγών (φορτηγών – βυτιοφόρων) Γ΄ ή C κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) (2 θέσεις)

ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων/ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων (Χειρωνακτικών εργασιών) (3 θέσεις)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ / ΥΕ» και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ), τέρμα 4ης Οκτωβρίου, Τ.Κ:67133, υπόψη γραφείου προσωπικού (τηλέφωνο επικοινωνίας 2541 100322) και Γραφείο Διοικ./Οικονομικής Δ/νσης (τηλέφωνο επικοινωνίας 2541 100318).

Διαβάστε αναλυτικά, ολόκληρη την προκήρυξη, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα