Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σπύρος Τσιλιγγίρης: «Δεν κλείνει το Πρωτοδικείο Ξάνθης»

Κοινοποίηση

Δεν κλείνει το Πρωτοδικείο Ξάνθης διαβεβαιώνει ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ, Σπύρος Τσιλιγγίρης. Μετά το κύμα αντιδράσεων στο ενδεχόμενο κατάργησης του Πρωτοδικείου και συγχώνευσής του με αυτό της Ροδόπης, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, Βουλευτής της Κυβέρνησης, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση μου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Μπούγα θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες της Ξάνθης πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς Κυβέρνησης για κλείσιμο του Πρωτοδικείου Ξάνθης.

Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση των Δικαστικών Υπηρεσιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εντός του Ιανουαρίου θα προσκληθεί σε συνάντηση, από τον Υφυπουργό, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης όπου θα συζητηθούν θέματα που θα στοχεύουν στην αναβάθμισης των Δικαστικών Υπηρεσιών Ξάνθης».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα