Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το συγκινητικό αντίο του ΑΟΞ σε Καζαζιάδη και Κανατσίδη

Οι δύο φίλοι της ομάδας έφυγαν από τη ζωή

Κοινοποίηση

Με τον δικό του τρόπο, με ένα συγκινητικό μήνυμα, επέλεξε ο ΑΟΞ να αποχαιρετήσει δύο φίλους της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή, τον Στράτο Καζαζιάδη (Καζάκο) και τον Κωνσταντίνο Κανατσίδη.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ΑΟΞ αναφέρονται τα εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για τον απροσδόκητο χαμό των δύο φίλων της ομάδας μας, Ευστράτιου Καζαζιάδη (Καζάκος) και Κωνσταντίνου Κανατσίδη.
Δύο στελέχη της παλιάς φρουράς των οπαδών του ΑΟΞ που η αγάπη τους για τον σύλλογο αποτελεί το εφαλτήριο για όλους όσους ακολουθούμε ώστε να επιστρέψουμε την φανέλα μας στην θέση που της αρμόζει.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων “ΑΟΞ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ” μεγαλώνει και ακούμε τα συνθήματα σας κάθε Κυριακή με ηγέτες τους Ευτύχη και Νίκο Πατσούρα , τον Δημήτρη Καμπακτσή και όλα αυτά τα παιδιά που άφησαν πρόωρα !

Στράτο και Κώστα, τραγουδάμε για πάντα ΜΑΖΙ, για πάντα ΑΟΞ.

Το συγκινητικό αντίο του ΑΟΞ σε Καζαζιάδη και Κανατσίδη
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα