Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Τρόμος στην Ξάνθη – «Μπούκαραν» σε ίντερνετ καφέ και άρπαξαν 3.000 ευρώ!

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές

Κοινοποίηση

Φορώντας κουκούλες και υπό την απειλή όπλου δύο αδίστακτοι ληστές μπούκαραν τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/12) σε ίντερνετ καφέ, στην Ξάνθη.

Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν μάλιστα 3.000 ευρώ από το ίντερνετ καφέ και στη συνέχεια να τραπούν σε φυγή. Για την ληστεία ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛΑΣ αναφέρονται τα εξής:

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 29-12-2023 το πρωί εισήλθαν σε κατάστημα παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στην πόλη της Ξάνθης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλου  αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα