Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βραβείο στο Νοσοκομείο Ξάνθης για την εκκένωση του ΠΓΝΑ

Κοινοποίηση

Βραβείο έλαβε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για τη συμμετοχή του στη διαδικασία εκκένωσης του ΠΓΝΑ, το καλοκαίρι, όταν καιγόταν ο Έβρος.

Ασθενείς από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είχαν μεταφερθεί στα γειτονικά Νοσοκομεία της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του ΓΝΞ, όπου παρέμειναν μέχρι να κοπάσει η πύρινη λαίλαπα που κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα της.

Η Έλενα Ροφαέλα, Διοικήτρια του ΓΝΞ, παρέλαβε το σχετικό βραβείο σε ειδική τελετή και σχολιάζει στο social media τα εξής:

«Αφιερωμένο σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας. Σήμερα είχα την τιμή να παραλάβω το βραβείο για την συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης στο απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα της εκκένωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, το οποίο ήταν μια επιβεβαίωση για την επιχειρησιακή ικανότητα του προσωπικού όλων των δομών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε προκλήσεις χωρίς προηγούμενο, και όμως, όλοι μας με απόλυτη αφοσίωσή, καταφέραμε να παραμείνουμε σταθεροί και ανυπέρβλητοι.

Είμαι υπερήφανη που ανήκω σε αυτή την τη μεγάλη οικογένεια της υγειονομικής φροντίδας και προστασίας, με το Νοσοκομείο Ξάνθης να αποδεικνύει ότι παρά το μικρό του μέγεθος είναι μεγάλο όταν αντιμετωπίζει το αδιανόητο».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα