Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Αστυνομικός ο οδηγός που παρέσυρε την 19χρονη στον Π. Ζυγό

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Αστυνομικός ο οδηγός που παρέσυρε την 19χρονη στον Π. Ζυγό

Αστυνομικός είναι ο οδηγός που παρέσυρε το βράδυ της Τετάρτης (06/12) μια 19χρονη κοπέλα στον Π. Ζυγό, στην Ξάνθη. 

Ο κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. 

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την κοπέλα, εγκατέλειψε την 19χρονη και αναζητείται. 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, φαίνεται πως ο ίδιος δεν εγκατέλειψε το θύμα αλλά ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο παραμένει άγνωστο το γιατί στη συνέχεια παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή τους συμβάντος. 

Από τις έρευνες της Αστυνομίας και την εξέλιξη της υπόθεσης, προέκυψε πως πρόκειται για Αστυνομικό, ο οποίος και έχει παραδεχθεί τελικώς την εμπλοκή του στο τροχαίο.

Το χρονικό του ατυχήματος 

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η νεαρή κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, σε περιοχή κοντά στο σπίτι της, και παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα. 

Διακομίσθηκε αρχικά στο ΓΝΞ, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της και κρίθηκε επιτακτική η μεταφορά της στην Καβάλα, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Η 19χρονη έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ διαθέτει σπάνια ομάδα αίματος O Rh. 

Κατά τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Ξάνθης εξαντλήθηκαν τα αποθέματα αίματος στο Τμήμα Αιμοδοσίας, και άμεσα ζητήθηκε από τους πολίτες της περιοχής να ανταποκριθούν σε σχετικό κάλεσμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα