Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Χειροπέδες σε 2 πλανόδιους χωρίς άδεια – Είχαν 2.190 προϊόντα

Κοινοποίηση

Δύο πλανόδιους χωρίς άδεια συνέλαβε η Αστυνομία στην Ξάνθη, τη Δευτέρα (18/12), οι οποίοι διέθεταν προς πώληση συνολικά 2.190 προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες και χαλιά.

Αναλυτικά η Αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθησαν την 18-12-2023 το μεσημέρι σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης δύο ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 2190 συνολικά είδη παρεμπορίου (είδη ένδυσης και υπόδησης, τσάντες και χαλιά) στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα