Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά Νέα: Συλλήψεις για κλοπές σε Έβρο και Καβάλα

Κοινοποίηση

Αστυνομικά Νέα: Συνελήφθησαν την 16-1-2024 το μεσημέρι στο Διδυμότειχο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε οι δράστες βραδινές ώρες της 15-1-2024 ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη συνεργό τους τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διέρρηξαν δύο ψυγεία που υπήρχαν έξω από κατάστημα της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα τρόφιμα και ποτά. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή, διότι την 16-1-2024 το μεσημέρι εντοπίσθηκε σε επαρχιακή οδό της Καβάλας να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν υλικά περίφραξης, τα οποία όπως διαπιστώθηκε βραδινές ώρες της 13-1-2024 είχε αφαιρέσει από ιδιόκτητο οικόπεδο ημεδαπού παθόντα.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα