Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δ’ Σώμα Στρατού: 200 νέες κατοικίες στη Θράκη για στρατιωτικούς

Κοινοποίηση

Τη δημιουργία 200 νέων κατοικιών στη Θράκη για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Δ’ Σώμα Στρατού ανακοίνωσε από την Ξάνθη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Έχει ληφθεί απόφαση και θα υλοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, για ένα πολύ μεγάλο οικιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει τις ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιλέξαμε η πρώτη φάση αυτού του οικιστικού προγράμματος, δηλαδή της κατασκευής κατοικιών για τα στελέχη, να ξεκινήσει από την Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο και να ξεκινήσει αμέσως τώρα» σημείωσε ο υπουργός, στο περιθώριο της τελετής παράδοσης – παραλαβής στο Δ’ ΣΣ.

«Εδώ στη Θράκη θα κατασκευαστούν την επόμενη διετία πάνω από 200 κατοικίες, αυξάνοντας κατά σχεδόν 40% τις διαθέσιμες κατοικίες για τα στελέχη μας ενώ άλλες, άνω των 400 κατοικιών, θα κατασκευαστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου» πρόσθεσε.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Νίκος Δένδιας, «αυτή είναι η πρώτη φάση, δεν είναι η τελική φάση. Ο σκοπός μας είναι στην «ατζέντα 2030» να επιλύσουμε συνολικά το στεγαστικό πρόβλημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα