Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δήμος Αβδήρων: Οι μαθητές παρουσίασαν την εικονική επιχείρησή τους στον Τσιτιρίδη

Κοινοποίηση

Την εικονική επιχείρηση του “School Buddy” των Γυμνασίων Αβδήρων και Φερών Έβρου και του ΓΕΛ Αβδήρων παρουσίασαν τη Δευτέρα (29/01) οι μαθητές.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου των Αβδήρων, στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσιτιρίδη ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Αβδήρων.

Οι μαθητές παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι στιγμής, ενώ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αβδήρων ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τον θαυμασμό του για το όλο εγχείρημα.

«Σήμερα στο Δημαρχείο των Αβδήρων η ομάδα της εικονικής επιχείρησης του “school buddy” του γυμνάσιου Άβδηρων και του ΓΕΛ Άβδηρων παρουσίασε την επιχείρηση στον δήμαρχο κ. Τσιτιριδη . Η εικονική επιχείρηση του σχολείου μας είναι μια εφαρμογή η οποία δημιουργείται για τον διαγωνισμό του προγράμματος Junior Achievement(JA)του υπουργείου Παιδείας το οποίο είναι υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελλαροπουλου. Μέσα από την εφαρμογή θα γίνεται αναδιανομή του υλικοτεχνικού εξοπλισμού κι αυτό θα έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα . Η επιχείρηση μας αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση για την ελληνική πραγματικότητα» σημειώνει ο Χαράλαμπος Κακαβικακης.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα