Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δήμος Ξάνθης: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ο Ιωάννης Τσάπαλης

"Μια θέση ευθύνης, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη εμπειρίες"

Κοινοποίηση

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Ξάνθης αναλαμβάνει ο Ιωάννης Τσάπαλης, μια θέση που όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο, Στράτο Κοντό, είναι άμισθη.

Ο Ιωάννης Τσάπαλης, αμέσως μετά την επισημοποίηση της απόφασης του Δημάρχου Ξάνθης, προέβη στην εξής δήλωση:

«Στο ξεκίνημα της θητείας, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης, αποδέχθηκα με χαρά και περηφάνια την άκρως τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης, Στράτου Κοντού, να αναλάβω καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας.

Μια θέση ευθύνης, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη εμπειρίες.

Με σοβαρότητα και αίσθηση καθήκοντος, όπως άλλωστε είχα δεσμευθεί και προεκλογικά, είμαι έτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση, στην προσπάθειά μας για μια Νέα και Ασφαλή Ξάνθη, τόσο για τους κατοίκους της όσο και για τους επισκέπτες της. Να ευχηθώ σε όλους τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ξάνθης για την τιμή που μου έκανε».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα