Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εποχή Στράτου Κοντού στον Δήμο Ξάνθης – Ανέλαβε καθήκοντα

Συνεδριάζει την Τρίτη (02/01) το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Καθήκοντα Δημάρχου ανέλαβε και επισήμως ο Στράτος Κοντός, που κάθεται πλέον στον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ξάνθης.

Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις νευραλγικές θέσεις της νέας Διοίκησης, ήτοι τους Αντιδημάρχους αλλά και τους στενούς συνεργάτες του.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης (02/01) πραγματοποιείται η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Σε σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

«Σας προσκαλούμε, να προσέλθετε στις 02 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν.3852/2010 (Α΄ 87), όπως αντικαταστάθηκαν και ισχύουν.

Εκλογή μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής».

Οι «καυτές πατάτες» που παραλαμβάνει ο Στράτος Κοντός

Η νέα Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα, που ταλανίζουν σήμερα την Ξάνθη και έχουν επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της πόλης.

Πρόκειται για το ζήτημα της καθαριότητας, αυτό της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, η εικόνα του οδικού δικτύου, η απουσία βασικών υποδομών τουριστικής προβολής και ανάδειξης της ιστορίας του τόπου, καθώς και μια σειρά από άλλα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των δημοτών της Ξάνθης.

Ο Στράτος Κοντός μέχρι στιγμής έχει δείξει πως διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, χωρίς εντάσεις, και επιλέγει να κινείται μεθοδικά και σταθερά και μένει να φανεί στην πράξη εάν θα εκπληρώσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και θα τιμήσει στο έπακρο την εμπιστοσύνη των πολιτών που τον στήριξαν.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα