Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΑΟΞ για το παιχνίδι με τον Εθνικό Κιμμερίων

Κοινοποίηση

Έναρξη δευτέρου γύρου στην Β! ΕΠΣ Ξάνθης και 14η αγωνιστική με τον Αθλητικό Όμιλο Ξάνθης να μετακινείται…μόλις 5,5 χιλιόμετρα ανατολικότερα για την αντιμετώπιση του Εθνικού Κιμμερίων, την ομάδα που αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο ΑΟΞ επικρατώντας με 7-1.

Από τότε πέρασαν δώδεκα γεμάτες αγωνιστικές ημέρες, η ομάδα του ΑΟΞ προπορεύεται στην βαθμολογία έχοντας καταφέρει το 12/12 και τέρματα 63-4 ενώ η αυριανή γηπεδούχος βρίσκεται στην μέση του πίνακα με 16 βαθμούς. Η έναρξη του αγώνα στις 15:00 το μεσημέρι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Δρακίδης με επόπτες τους κ.κ Χρυσέλη και Ξυδιά.

Την επόμενη εβδομάδα ο ΑΟΞ θα πραγματοποιήσει το ρεπό του και θα ακολουθήσει πακέτο εκτός έδρας αγώνων με αντιπάλους την Βιστωνίδα Β και τον Άρη Πετεινού.

Με τους Αλεξούδη και Καλαϊτζή στον πάγκο

Ο ΑΟΞ θα παραταχθεί στο γήπεδο έχοντας στον πάγκο της για το αυριανό παιχνίδι τους Ανέστη Αλεξούδη (βοηθός προπονητή) και Νικόλαο Καλαϊτζή (προπονητής τερματοφυλάκων).

Η αποστολή του ΑΟΞ

Οι προπονητές Αλεξούδης και Καλαϊτζής επέλεξαν τους κάτωθι ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Αραμπατζής – Τάτσης

ΣΤΟΠΕΡ : Μοσχίδης – Κιουρτ – Βαγγέλης Καρακάσης

ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ : Ανηπαρόπουλος – Μοσχόπουλος

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ : Κιαχίδης – Φερεντίνος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ : Κρυστάλλης – Κουτσομιχάλης – Μαλαδένης Γιώργος – Καρακάσης Τάσος – Βαφειάδης

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ : Σπυριδωνίδης

ΕΞΤΡΕΜ : Αποστολίδης – Δάγκας

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ : Μελισσόπουλος

Στην αποστολή εισήλθε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Τάτσης που ήρθε από τον Άρη Πετεινού και ανακοινώθηκε μόλις την Πέμπτη .

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι επέστρεψαν οι Τάσος Καρακάσης, Βαφειάδης , Γιώργος Μαλαδένης ενώ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Σταυρούπολη σημαντική λογίζεται και η επιστροφή του 15χρονου εξτρέμ Αποστολίδη.

Στις απουσίες , εκτός έμειναν οι τραυματίες Δήμος Αραμπατζής (μεταγραφή Γενάρη, τελικό στάδιο, μπαίνει κανονικό πρόγραμμα), Χαριτίδης ( πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα με ιδιαίτερη προσοχή μετά από σοβαρό τραυματισμό, χωρίς πίεση, έχοντας μπροστά μας την Α! ΕΠΣ κατηγορία ώστε εκεί να είναι πανέτοιμος) , ο Φλώρος (τραυματισμός στο χέρι στο ματς με τα Σήμαντρα).

Για λόγους τακτικής ή προσωπικούς εκτός οι : Χατζηγιαννάκης – Σιάκκας (τερματοφύλακες) , Ιντζέ Φικρή , Λαζαρίδης και ο άρτι αφιχθείς Δημήτρης Καλαϊτζής.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα