Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Άγγελος Γιοβαννόπουλος Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Κοινοποίηση

Ο Άγγελος Γιοβαννόπουλος εκλέχθηκε Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (02/01) στο Δημαρχείο.

Υπενθυμίζεται πως η παράταξη του Θωμά Μίχογλου ήταν η μοναδική που συμμετείχε στις εκλογές του Οκτωβρίου και έτσι η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελείται μόνο από δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του Δημάρχου. Πρακτικά δηλαδή, δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον Δήμο Τοπείρου, κάτι που συμβαίνει συνολικά μόλις σε 5 Δήμους σε όλη την χώρα.

Την Τρίτη, στην ειδική συνεδρίαση, την πρώτη επίσημη, του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε η εκλογή του Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής στον Δήμο Τοπείρου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Τοπείρου τονίζονται τα εξής:

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 η διαδικασία εκλογής Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου όπως επίσης και η εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής.

Όπως προέκυψε από την ψηφοφορία, στο Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου εκλέγονται:

Πρόεδρος: Γιοβαννόπουλος Άγγελος

Αντιπρόεδρος: Σαλή Ογλού Τζεμ

Γραμματέας: Αγγελάκης Πασχάλης

Ο Δήμαρχος Τοπείρου είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, ενώ ύστερα από ψηφοφορία, αναδείχθηκαν Τακτικά Μέλη οι:

Δραμπίδης Ρήγας

Κουστομιχάλης Χαράλαμπος

Λεπτοκαρίδης Χαράλαμπος

Παπαδόπουλος Δημήτριος (Μπούλης)

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα