Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Παύλος Μελάς Κουτσού ανακοίνωσε την προσθήκη του Χρήστου Γούλα

Τι αναφέρει η τοπική ομάδα στην επίσημη ανακοίνωσή της

Κοινοποίηση

Την απόκτηση του Χρήστου Γούλα ανακοίνωσε ο Παύλος Μελάς Κουτσού.

Σε σχετική ανακοίνωση της τοπικής ομάδας αναφέρονται τα εξής:

Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού, είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γούλα!

Ο Γεννημένος στις 29/07/2001 αποτελεί μια γνώριμη επιλογή καθώς αυτή θα είναι η 3η του “θητεία” με τα χρώματα της ομάδα μας! Πιο αναλυτικά όμως , ο Χρήστος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κ. Ερασμίου! Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη Αβάτου, Παύλου Μελά Κουτσού, Ασπίδα Πηγαδιών και Ατρόμητου Χρύσας!

Η διοίκηση, καλωσορίζει ξανά τον Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία , επίτευξη κάθε στόχου και πολλές επιτυχίες!».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα