Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σπουδαία διάκριση για μαθητή του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης

Κοινοποίηση

Μια ακόμα πολύ σημαντική εκπαιδευτική διάκριση για μαθητή του σχολείου μας ήρθε να προστεθεί στις ήδη αρκετές διακρίσεις και επιτυχίες που έχουν καταγράψει μαθητές και μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης τη φετινή, αλλά και παλαιότερες χρονιές.

Μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής δύο φάσεων στον οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την χώρα, ο μαθητής μας της Β Γυμνασίου, Ιατρόπουλος Νικόλαος, πρώτευσε λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και αποτελεί τον σημαντικότερο διαγωνισμό Φυσικής που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο Νίκο και την οικογένεια του, που τον στηρίζει και τον ενισχύει, όσο και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και ειδικά στον καθηγητή Φυσικής κ. Χ. Ζηκούδη που ανέλαβε την προγύμνασή του για το διαγωνισμό.

Η χαρά και η περηφάνια της διεύθυνσης και του συλλόγου εκπαιδευτικών του 5ου Γυμνασίου είναι τεράστια.

Ευχή όλων μας είναι να συνεχίσει ο Νίκος με τον ίδιο ζήλο την ενασχόλησή του με τη Φυσική και να πετύχει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα