Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Στην Ξάνθη ο Τοψίδης – Σύσκεψη με εκλεγμένους συμβούλους και συνεργάτες

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη βρέθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης, Περιφερειάρχης ΑΜΘ, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους εκλεγμένους συμβούλους και τους συνεργάτες του στην περιοχή.

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο κ. Τοψίδης, σε σχετική ανάρτησή του στα social media:

«Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους εκλεγμένους συμβούλους και τους συνεργάτες στην ΠΕ Ξάνθης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την ΠΕ Ξάνθης, αλλά και σχεδιασμός για μελλοντικές απαραίτητες δράσεις και έργα.

Η ομαδική δουλειά είναι βασική προϋπόθεση για την οργανωμένη στοχοθεσία και την επιτυχημένη διαδρομή που θα οδηγήσει συνολικά την Περιφέρεια μας στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Οι συναντήσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες είναι πάντα αποδοτικές και χρήσιμες, θέτουν βάσεις προγραμματισμού και καταλήγουν σε χρήσιμα συμπεράσματα».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα