Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συγκινητικό: Το 6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης υιοθέτησε την Μαρίζα

Κοινοποίηση

Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προχώρησε το 6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης που υιοθέτησε εικονικά την Μαρίζα, μια αδέσποτη σκυλίτσα από το καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση της φιλοζωϊκής:

«Το 6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης υιοθέτησε εικονικά την Μαρίζα από το καταφύγιο μας.

Με την βοήθεια δασκάλων και γονιών, τα παιδιά έκαναν ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο σχολείο τους και μας έφεραν το ποσόν που συγκεντρώθηκε για την Μαρίζα μας που πλέον  είναι και δική τους σκυλίτσα.

Η Μαρίζα τώρα είναι 2,5 χρόνων κουκλίτσα , όμως εμείς την μεγαλώσαμε από δύο μηνών μωρό και ήταν η μόνη που είχε επιζήσει από τα πέντε αδερφάκια της  που βρέθηκαν παρατημένα στον δρόμο μέσα σε μια κούτα.

Ζει χαρούμενη στο καταφύγιο μας και στέλνει την αγάπη της στα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης που την υιοθέτησαν και της έστειλαν το δώρο της.

Που βέβαια θα το μοιραστεί με την παρέα της.

Η έμπρακτη αγάπη είναι πολιτισμός και ελπίζουμε και άλλα σχολεία να μιμηθούν τόσο όμορφες και ανιδιοτελείς πράξεις, διδάσκοντας στα παιδιά τον πολιτισμό της ΑΓΑΠΗΣ».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα