Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θρήνος στην Ξάνθη – Την Κυριακή η κηδεία του Άγγελου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κοινοποίηση

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον νεαρό Άγγελο, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/01) σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα κοντά στην Καλλιθέα, της Ξάνθης.

Η κηδεία του νεαρού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοφάνους.

«Η συγκίνηση και η θλίψη είναι μεγάλη και δεν μπορώ να γιορτάσω όπως θα έπρεπε την σημερινή μέρα. Δυστυχώς ένα νέο παιδί γιος συναδέλφου ήταν ο άτυχος 17 χρόνος που έχασε την ζωή του σε τροχαίο. Η κηδεία αύριο στις 14:00 στον ναό του Αγίου Θεοφάνους» σημειώνει ο Χαράλαμπος Ευστρατίου, Πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.

«Ένας άγγελος έφυγε από κοντά μας. Το χαμόγελο σου η ευγένεια σου η καλοσύνη σου και η λεβεντιά σου δε θα φύγουν ποτέ από τη σκέψη και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι Άγγελε έφυγες νωρίς….. Σε αγαπάμε πολύ, θα μας λείψεις» τονίζει από τη μεριά του το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης σε συλλυπητήριο μήνυμά του.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με τον ίδιο να χάνει τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ένα ακόμη νεαρό άτομο που βρισκόταν μαζί του στο ΙΧ, και ελαφρύτερα οι άλλοι δύο συνεπιβάτες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα