Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βγαίνουν στους δρόμους οι μελισσοκόμοι της Ξάνθης – Κινητοποίηση στη Θράκη

Κοινοποίηση

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μελισσοκόμοι και της Ξάνθης, οι οποίοι συσπειρώνονται με τους συναδέλφους τους από τις γειτονικές περιοχές και προγραμματίζουν διαμαρτυρία στην Κομοτηνή, για την Πέμπτη (01/02).

Όπως σημειώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ξάνθης:

«Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των μελισσοκόμων στα Φάρσαλα με διεκδικήσεις που αφορούν τον κλάδο, έγινε στις 20/1  συγκέντρωση με εκπρόσωπους των  συλλόγων στην Λάρισα παρουσία και της ΟΜΣΕ όπως και του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΞΆΝΘΗΣ για σύσσωμη χάραξη κινητοποιήσεων, πανελλαδικά. τα αιτήματα θα κατατεθούν από τον πρόεδρο της ΟΜΣΕ στην έκθεση AGROTICA που 1 Φεβ είναι η ημέρα έναρξής της.

Αποφασίστηκε λοιπόν ότι την 01 Φεβρουαρίου 11:00π.μ για την περιοχή μας από Δράμα, Καβάλα, Θάσο, Έβρο, Ξάνθη οι μελισσοκόμοι θα προβούν σε κινητοποίηση στην Κομοτηνή.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να σηκώσουμε όλοι το βάρος των προβλημάτων μας και να ακουστεί η φωνή του μελισσοκόμου, υπεύθυνα.

Είναι ευθύνη όλων να ενημερώσουμε τους συναδέλφους (είτε συμμετείχαν στην σύσταση του συλλόγου είτε όχι) ούτως ώστε ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΞΆΝΘΗΣ να βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων μας.

Η αναχώρηση των οχημάτων για Κομοτηνή θα γίνει από την ΣΕΒΑΘ κατόπιν ανακοίνωσης που θα αναφέρει ώρα κτλ».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα