Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αδιανόητο γκολ σε αγώνα της Championship

Παίκτης της Χαλ έστειλε για… σπίρτα τον αμυντικό και στη συνέχεια σκόραρε με ραμπόνα

Κοινοποίηση

Ένα αδιανόητο γκολ μπήκε στο παιχνίδι της Χαλ με τη Ρόδεραμ για τη Championship, στο οποίο ο παίκτης της πρώτης αφού… άδειασε τον αμυντικό στη συνέχεια σκόραρε με ραμπόνα.

Ποιος είπε ότι τα καλύτερα γκολ μπαίνουν μόνο στα μεγάλα πρωταθλήματα; Ο Φιλοτζίν της Χαλ πάντως φρόντισε να σκοράρει ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα στο παιχνίδι με τη Ρόδεραμ.

Πιο αναλυτικά ο αγώνας ήταν 1-0 υπέρ της Ρόδεραμ, ώσπου ο Άγγλος επιθετικός της Χαλ ανέλαβε δράση για να ισοφαρίσει. Ο 22χρονος μπήκε στην περιοχή πέρασε αρχικά τον αντίπαλο αμυντικό και στη συνέχεια τον… άδειασε, αφού με μία προσποίηση τον έστειλε σχεδόν εκτός γηπέδου.

Εκεί ο Φιλοτζίν είπε να δοκιμάσει την τύχη του με ένα περίτεχνο τρόπο, κάνοντας μια ραμπόνα από πλάγια θέση και τελικά του βγήκε. Αφού η μπάλα κόντραρε λίγο σε πλάτη αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα της Ρόδεραμ για το 1-1. Για την ιστορία οι «τίγρεις» επικράτησαν με 2-1 και συνεχίζουν την πορεία τους για τα playoffs ανόδου στην Premier League.

Αδιανόητο γκολ σε αγώνα της Championship – Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα