Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έκοψαν Βασιλόπιτα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αβδήρων – «Βούλιαξε» η Νεράιδα

Κοινοποίηση

Καρφίτσα δεν έπεφτε το μεσημέρι της Κυριακής (11/02) στο κέντρο εκδηλώσεων «Νεράιδα», όπου τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αβδήρων έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιτά τους.

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ αποτελεί μια σημαντική στιγμή, κάθε χρόνο, καθώς τα μέλη των ΚΑΠΗ δίνουν ραντεβού, με τα μέλη τους να χορεύουν και να διασκεδάζουν όλοι μαζί.

Το παρών φυσικά, στη μεγάλη γιορτή των ΚΑΠΗ, έδωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης, καθώς και διάφορα άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ομιλία του μάλιστα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις δράσεις του Δήμου Αβδήρων για την ενίσχυση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, ενώ στάθηκε στον ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζουν για τους οικισμούς του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη γιορτή των ΚΑΠΗ:

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα