Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Νίνα Μαζάνη θα παρουσιάσει το Καρναβάλι της Ξάνθης

Τραγουδίστρια και ηθοποιός, τη λατρέψαμε ως την πολυτάλαντη περσόνα Ιρίνα Μαζάνοβα σε TikTok και YouTube - Φέτος, εμφανίζεται στο πλάι της θρυλικής Μαρινέλλας

Κοινοποίηση

Η Νίνα Μαζάνη, μια νέα και ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια από την Ξάνθη, θα παρουσιάσει το Καρναβάλι της Ξάνθης.

Η ίδια έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να στρέψει πάνω της τα βλέμματα της δημοσιότητας πανελλαδικά, με τις φωνητικές της δυνατότητες ενώ είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media όπου χαρακτηρίζεται από έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Η Νίνα Μαζάνη πρακτικά αναλαμβάνει τον ρόλο που μέχρι πρότινος είχε ο Χρήστος Νέζος, καθώς θα παρουσιάσει το Καρναβάλι της Ξάνθης μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

«Στα πλαίσια άσκησης των δραστηριοτήτων του, ο Δήμος Ξάνθης θα διοργανώσει τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024, που για φέτος έχουν προγραμματιστεί από 2 έως 18 Μαρτίου 2024. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών η διοίκηση επέλεξε ως παρουσιάστρια της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης την Νίνα Μαζάνη. Η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του τριημέρου, ήτοι κλήρωση της παρέλασης – βραδινή παρέλαση, παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης της 17ης Μαρτίου 2024 για την ΕΡΤ3» σημειώνεται σε σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στο Διαύγεια.

@ninamazani Με αυτό το τραγούδι ξεκινά πάντα επίσημα το δικό μου καλοκαίρι💛 With my lady Fwtini Tsaknaki 🎹 #stithalassa #tsatsou #summer #singing #NinaMazani #mpesfy #cover #singing #viral #fy #covers #summer #trending ♬ πρωτότυπος ήχος – Nina Mazani
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα