Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Καρναβαλικός «πυρετός» στην Ξάνθη – Ετοιμάζονται τα άρματα

Κοινοποίηση

Σε καρναβαλικό «πυρετό» βρίσκεται η Ξάνθη η οποία ετοιμάζεται για το μεγάλο Ξανθιώτικο καρναβάλι 2024.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και πλέον κορυφώνονται με την προετοιμασία των αρμάτων που θα δώσουν τον παλμό στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

Το Σάββατο (10/02) προβλήθηκε ειδικό ρεπορτάζ – αφιέρωμα μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA τόσο στον Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024 όσο και σε αυτό της Πάτρας.

Στο σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα, προβλήθηκαν πλάνα από τις εργασίες για την προετοιμασία των αρμάτων για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024 ενώ σε δηλώσει προέβη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσέπελης.

Ο ίδιος τόνισε πως το φετινό πρόγραμμα των ΘΛΕ θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει συναυλίες, εκδηλώσεις, και λαογραφικά δρώμενα ενώ σημείωσε πως η περιοχή αναμένει – και φέτος – μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Το Καρναβάλι της Ξάνθης πρόκειται να δώσει μια ισχυρή ένεση ρευστότητας άλλωστε στα ξενοδοχεία της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, με την πληρότητα φυσικά να φτάνει και φέτος το 100%, ενώ ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται να είναι και η εύρεση διαθέσιμου Airbnb στην περιοχή, η ζήτηση για τα οποία είναι επίσης υψηλή.

Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν τα τουριστικά γραφεία από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τη Βουλγαρία καθώς και την Τουρκία που διαφημίζουν μονοήμερες εξορμήσεις στην Ξάνθη, για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

Ξανθιώτικο καρναβάλι 2024 – Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα